Ervaringen

Bibi
Een behandeling van Franca is niet alleen even je huid schoon laten maken. Een behandeling staat voor mij voor heerlijke ontspanning, verzorging en energie. Een fijne warme en schone ruimte met een heerlijk ontspannen muziekje. Franca heeft gouden handen en je voelt dat alles wat ze doet
met aandacht is en daarin maakt ze voor mij het verschil! Tot snel weer Franca!


Diana Detering
Ik kom al jaren bij Franca voor de Dr. Hauschka behandelingen. Bij Franca kom je thuis. Het is er warm en gezellig. Haar dekundigheid is top. Ook de massages zijn compleet en lang, heerlijk. We hebben ook ontzettend veel lol. Je kan veel met haar bespreken. Ze neemt alle tijd. Kortom de behandeling is meer dan compleet. Dit maak je nergens anders mee. Ik spreek uit ervaring.
Ook het merk Dr. Hauschka is goed , doet wat hij moet doen. Ik zal altijd bij Franca de behandelingen blijven doen. Ga zo door Franca!


Karen Hoytema
Ik stap altijd weer blij en opgeladen de deur uit na een behandeling van Franca. Ze is vrolijk, rustgevend en heel zorgvuldig: een unieke combinatie! Ik heb veel van haar geleerd over gezichtsverzorging en make-up. Een groot verschil! Over de behandeling en de producten van dr. Hauschka niets dan lof. En die producten ruiken heerlijk natuurlijk en zijn ook nog eens milieu- en diervriendelijk geproduceerd. Ik wil niet anders meer!